Jump to content

-96 lt1 camaro letkujen paikkoja


sirkus

Recommended Posts

Auto tuli mulle kannentiiviste vikaisena ,valmiiksi purettuna ja nyt olisi muuten kasassa, mutta muutama letku etsii paikkaansa.

 

Tässä kuvassa vänkärin puolella oleva venttiili josta tuolle alemmalle letkulle ei ole paikkaa, kuuluisiko siihen tulla jotain?

http://www.btcf.fi/gallery/showphoto.php?photo=1696&cat=670&ppuser=7812

 

Tuosta edellisen kuvan venttiilistä lähtee myös tämä seuraavan kuvan putki, joka menee kuskinpuolelle (onko tämä asennettu oikein?) ja siellä ei myöskään löydy sille paikkaa.

http://www.btcf.fi/gallery/showphoto.php?photo=1697&cat=670&ppuser=7812

 

Lisäksi kuskin puolella ilmapumpun isommassa letkussa on välillä jokin venttiili? jossa mahdollisesti kuuluisi olla nippa (mennyt poikki?) Kuuluisiko jomman kumman lekun tulla tähän?

http://www.btcf.fi/gallery/showphoto.php?photo=1698&cat=670&ppuser=7812

Link to post
Share on other sites

Joo kiitoksia, tuon perusteella löyty ny paikka tolle mun kakkoskuvan letkulle. Eli tuo tankin huhotinputkihan oli tuolla pa-putkien suojaputken sisällä piilossa. Tossa sun linkittämässä kuvassa ei vaan ole tuo mun ekan kuvan venttiili vaan tossa mun autossa letkut menee tosta linkin kuvan venttiililtä eka tohon mun ekankuvan venttiiliin ja siitä toinen imusarjaan ja toinen tonne tankille. Tossa ekankuvan venttiilin alla on nyt vielä tuo avoin letkunpää mut auto käy ja toimii normaalisti?

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...