Jump to content

Keskustelupalstan säännöt-


juha

Recommended Posts

Tervetuloa Suomen Camaro ja Firebird harrastajien keskustelufoorumille.

 

YLEISTÄ

 

F-Body Club of Finland tarjoaa kanavan ajatusten ja mielipiteiden vaihtoa varten.

Jotta keskustelupalstan ilmapiiri säilyisi F-Body-harrastukselle sopivalla tasolla, on kaikkien kirjoittajien syytä noudattaa muutamia perussääntöjä. Nämä säännöt on netin historian aikana kirjoitettu jo moneen kertaan, monina eri versioina.

Tällainen on FBCOF:n versio keskustelupalstan säännöistä:

 

 

LAKI JA NETTI

 

Kaikki sellainen, mikä olisi laitonta muutoinkin, on laitonta myös netissä.

Älä siis laita keskustelupalstalle mitään herjaavaa, yksityisyyden suojan piiriin kuuluvaa tai mitään muutakaan sellaista, jota et muutenkin olisi valmis esittämään ja kestämään myös siitä aiheutuvat seuraukset.

 

KAUPALLINEN TOIMINTA

 

FBCOF tarjoaa yrityksille mainostilaa kotisivultaan ja keskustelupalstalta. Jos siis haluat tarjoamillesi tuotteille tai palveluille näkyvyyttä sivuillamme, ota yhteyttä ylläpitäjiin, sen sijaan että mainostaisit topikeissa.

 

PYSYTTELE AIHEESSA

 

Aiheen otsikosta selviää mistä missäkin topikissa on tarkoitus kirjoittaa. Keskustelu Internetissä rönsyilee vähintään yhtä helposti kuin kasvotustenkin ajatuksia vaihtaessa, joten pienet sivujuonteet ja ripaus huumoriakin kuuluu FBCOF:n keskustelukulttuuriin.

Ennen kuin aloitat uuden aiheen käytä hakua, jos vaikka vastaus mieltä askarruttaneeseen kysymykseen löytyykin valmiina jostain aiemmasta keskustelusta. Pyri kirjoittaessasi selkeään ulkoasuun ts. käytä isoa alkukirjainta, pilkkuja ja pisteitä jne. Näin foorumi säilyy helposti luettavana.

 

VALVONTA

 

FBCOF:n Hallitus ja Moderaattorit valvovat yhdessä keskustelupalstaa ja näiden sääntöjen noudattamista. Vastuu tekstistä on silti luonnollisesti itse kirjoittajalla.

 

Näiden sääntöjen tai Suomen lain vastaiset viestit poistetaan. Jos näet keskustelupalstalla ilmeistä väärinkäytöstä ilmoittanet siitä ylläpidolle.

 

Näiden sääntöjen rikkomisesta keskustelupalstan Käyttäjä laitetaan ”jäähylle” määräajaksi ja toistuvasta rikkomisesta Käyttäjä voidaan erottaa koko kerhosta (Säännöt: Hallitus voi erottaa jäsenen yhdistyksestä, jos jäsen on jättänyt erääntyneen jäsenmaksunsa maksamatta tai muuten jättänyt täyttämättä ne velvoitukset, joihin hän on yhdistykseen liittymällä sitoutunut tai on menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella huomattavasti vahingoittanut yhdistystä tai ei enää täytä laissa taikka yhdistyksen säännöissä mainittuja jäsenyyden ehtoja.)

 

Kirjautumalla palveluun sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.

 

 

FBCOF:n Hallitus

 

Link to comment
Share on other sites

  • letkume unpinned this topic
Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...