Jump to content

korin mittapiirrustukset


dogu

Recommended Posts

  Ostin kolaroidun -99 mallisen camaron vakuutusyhtiöltä ja alkaa olla siinä kunnossa että rekisteröintikatsastaa pitäis. Katsastuksessa vaaditaan kaikenlaisia todistuksia,mm. korin mittapaperit.Osaisko joku neuvoa mistä semmoset mittatiedot mahtais saada, esimerkiksi joku nettilinkki josta tulostais mitat??

 

Link to post
Share on other sites

Tarkoitat vissiin korin mittauspöytäkirjaa. Yhden avk audin rakentanut ja siinä vaadittiin alustan mittaus pöytäkirja, ja homma meni niin että auto kolarikorjaus koripenkkiin kiinni (autorobot) ja sitten autorobotilta tilattiin kyseiseen autoon korimittaus paperi jossa on oikeat mitat/kiinnityspisteet. ja sitten kolarikorjaamon henkilöt mittaa noi mitat siinä penkissä ja tarkistaa että mitat täsmää.    kirjoittaa siitä mittauspöytäkirjan jonka kanssa sitten katsastukseen, varaosakuitit+ muut paprut mitä vaaditaan .konttorilla tallentavat sen trafin tiedostoihin .mukavata hommaa että hiukset lähtee  :W

Link to post
Share on other sites

jep,mittauspöytäkirja pitää olla mutta tässä vaiheessa riittäisi kun löytyisi jostain semmonen korinmittauskaavio josta selviää mittauspisteet ja oikeat mitat

Link to post
Share on other sites

Ok. Autorobot.fi  sieltä pitäs saada . En tiedä sitten löytyykö esim Camaroon vai euroihin ainoastaan. Omaani maksoi muistaakseni jotakin kymppejä.

tuolla nettisivuilla oli yhteystiedot.

Link to post
Share on other sites

kiitti vastauksista! täytyypä tutkia noita autorobotin sivuja jos sieltä löytyisi. mutta jos jollain olis muualta niitä mittoja tiedossa niin laittaisiko tänne linkkiä.Luulisin että vm.-93 lähtien olis ainakin lähes kaikki mitat samoja??

Ja Nupa,jos tosiaan saisit sen manuaalin "lainasta" olis tosi hienoa jos viittisit laittaa mittoja vaikka tänne foorumille tai yv:nä,tai voin antaa sähköpostiosoitteen jonne laittaa! Kiitoksia jo etukäteen  :)

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...