Jump to content

korin mittapiirrustukset


dogu

Recommended Posts

  Ostin kolaroidun -99 mallisen camaron vakuutusyhtiöltä ja alkaa olla siinä kunnossa että rekisteröintikatsastaa pitäis. Katsastuksessa vaaditaan kaikenlaisia todistuksia,mm. korin mittapaperit.Osaisko joku neuvoa mistä semmoset mittatiedot mahtais saada, esimerkiksi joku nettilinkki josta tulostais mitat??

 

Link to comment
Share on other sites

Tarkoitat vissiin korin mittauspöytäkirjaa. Yhden avk audin rakentanut ja siinä vaadittiin alustan mittaus pöytäkirja, ja homma meni niin että auto kolarikorjaus koripenkkiin kiinni (autorobot) ja sitten autorobotilta tilattiin kyseiseen autoon korimittaus paperi jossa on oikeat mitat/kiinnityspisteet. ja sitten kolarikorjaamon henkilöt mittaa noi mitat siinä penkissä ja tarkistaa että mitat täsmää.    kirjoittaa siitä mittauspöytäkirjan jonka kanssa sitten katsastukseen, varaosakuitit+ muut paprut mitä vaaditaan .konttorilla tallentavat sen trafin tiedostoihin .mukavata hommaa että hiukset lähtee  :W

Link to comment
Share on other sites

kiitti vastauksista! täytyypä tutkia noita autorobotin sivuja jos sieltä löytyisi. mutta jos jollain olis muualta niitä mittoja tiedossa niin laittaisiko tänne linkkiä.Luulisin että vm.-93 lähtien olis ainakin lähes kaikki mitat samoja??

Ja Nupa,jos tosiaan saisit sen manuaalin "lainasta" olis tosi hienoa jos viittisit laittaa mittoja vaikka tänne foorumille tai yv:nä,tai voin antaa sähköpostiosoitteen jonne laittaa! Kiitoksia jo etukäteen  :)

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...