Jump to content

Nestepinnan merkkivalo palaa


vee8

Recommended Posts

Auto on toi -99 Trans Am, LS1 koneella. Alkoi toi nestepinnan merkkivalo palamaan, se joka on säiliön muotoinen ja nestepinta on alhaalla ja nuoli alas. palaa punasena.Katoin paisuntasäiliöstä, ja nestepinta oli ihan normaalilla tasolla. Eli ei voi lisätä nestettä. Ulkona on 31 astetta lämmintä....kävin ajelemassa lenkin, ja oma lämpömittari näyttää kokoajan ihan normaalia, eli on keskimmäisessä viivassa.... OBD2 porttiin laitettava ScanGauge-mittari näyttää alimmillaan 95 astetta ja ylimmillään kävi jopa 107 asteessa. Missä vika. Oiskohan termostaatissa vikaa, ku mielestäni lämmöt nousee turhankin korkeelle. Mut suurempi ihmettelyn aihe on toi merkkivalon syttyminen, ku kerran nesteet on riittävällä tasolla. Auttakaa, jos jollain on mielessä, mikä on vikana. Kiitos.

Link to comment
Share on other sites

Jep, tuo on ihan tyyppivika. Itselläkin aloitti ensin oireilemaan kuumilla keleillä. Rokkiautossa alta kolmenkympin, muistaakseni Suomessa jotain 70-90 eur uusi anturi. Saahan sen valon muistaakseni katoamaan nappaamalla liittimen irti jos sille linjalle haluaa lähteä  ::)

Link to comment
Share on other sites

Näin itsekkin ajattelin, että level sensor se siinä kiukuttelee. Ei oo paljoo vaihtoehtoja, jos kerran nesteitä on riittävästi, ja nestepinnan merkkivalo palaa....( tuli mieleen, että jos moottori ylikuumenee, syttyykö sama merkkivalo silloin???? )Tietty termostaatinkin vois vaihtaa, ku joutuu nesteitä jokatapauksessa laskemaan pois, menee siinä samalla.

Link to comment
Share on other sites

( tuli mieleen, että jos moottori ylikuumenee, syttyykö sama merkkivalo silloin???? )Tietty termostaatinkin vois vaihtaa, ku joutuu nesteitä jokatapauksessa laskemaan pois, menee siinä samalla.

 

ei syty

ehdottomasti termari kannattaa vaihtaa ja koko jäähd.järjestelmä huuhdella ja laittaa uudet litkut

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...