Jump to content

Bensaa palaa


markkuj

Recommended Posts

ihan sopiva katunokka sulla m/ jos kannet virtaa 280-300cmf, koneesta löytyy helposti vähintään 550 hv. kaasari saisi olla isompi , vähintään 850. mielummin 1050 dominaattori. paljonko arvelet olevan ruttua? 11-12.5cr olisi katukäyttöön juurikin passeli.

 

Link to comment
Share on other sites

Kannet kanavat viimeisteltIin,  venttiilit hiottiin ja tasot plaanattiin. Virtausten pitäis olla kohdallaan. Isompi kasaari on tallilla laatikossa. Kulutus vaan nousee sillä turhan isoksi. Ajatuksissa olis mitata tehot keväällä. Ja Alastarolla vois käydä aikojakin mittaamassa. Siksi aikaa vois tietty vaihtaa tuon isomman soppatykin, niin sais todelliset lukemat tauluun.

Link to comment
Share on other sites

ei se kaasarin koko kulutukseen vaikuta, pedalin asento sen tekee. pienelläkin kaasarilla saa kovat kulutuslukemat kun bensaa saa, mutta ilmaa ei. ehdottomasti vartille kokeilemaan. pitokumeilla tuolla mosalla, noin 1450kg laite menee matalia 11s aikoja m/

Link to comment
Share on other sites

Noinhan se tietty on. Pitää huoltaa tuo auton mukana tullut kasaari varmuuden vuoksi. Siinä kaikki kurkut aukeaa samantien, eli ei mitään alipainejuttuja. Koosta ei mitään hajua. Sait vähän innostumaan ;D. Seuraava ongelma on sitten perä. Kun ostin auton siinä oli spooli, minkä tietty jouduin ottamaan pois. Sain ostaa sopivaan hintaan käytetyn tasauspyörästön, ilman lukkoa. Jos radalle mielii niin lukonhan se vaatii.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...