Jump to content

Kevään ensimmäinen käynnistys


Recommended Posts

Moi!

 

Kevään ensimmäinen käynnistys alkaa pian olla ajankohtainen! Nyt mietityttää, että mikä on helpoin tapa pyörittää konetta käynnistämättä sitä?

Potilas on '95 LT1-patainen camaro.

Bensa tai kipinä siis hetkeksi pois pelistä... Sulakerasiassa on PCM/IGN-sulake, olisko hyvä? Bensapumpulle ei ilmeisesti löydy omaa sulaketta ja relekin on hankalassa paikassa mattojen yms alla (miksi ihmeessä ne ei kaikki voi olla samassa paikassa?) Akku on ollut irti koko talven, joten PCM:kään ei siitä tyhmemmäksi muutu.

Puolan matalajännitepiuha ois imuputkea lukuunottamatta melko helpossa paikassa, mutta sitten saattaa olla raakaa tavaraa pakoputken täydeltä...

 

 

Tuomas

Link to post
Share on other sites

Sikäli kun 95 ei taida olla vielä kampakselin anturia niin helpoin ottaa jakajalta tulevan johdon jatkoliitin irti. Läppäkotelon kohdilla imusarjan ja venttiilikopan välissä vänkärin puolella.

Toki kun nyppii kaikki ECM/PCM sulakkeet niin sama lopputulos ilman vikakoodeja. Älä kuitenkaan estä pelkkää kipinää esim. puolalta.

Jos öljyn takia haluat konetta pyöritellä niin ite täräyttäisin vaan käyntiin. Huomattavasti tehokkaampi ja nopeampi konsti saada öljy liikkeelle kun startilla veivaamalla kun startilla ei välttämättä paine riitä joka paikkaan, esim. ei paljoa roisku männille.

Link to post
Share on other sites

...se vaan tärähtää niin hätäseen tulille, että tuntuis paremmalta... Ehkei niinkään koneesta kuin kuskista:)

 

Joo, taidan lopettaa jännittämisen.

 

Tänks,

        Tuomas

Link to post
Share on other sites

Se 96- > lt1 kampiakselin anturi ei edes estä koneen käynnistymistä vaikka irrottaa

Lähinnä tarkoitin et lähteekö silti sen varassa käyntiin vaikka optin piuha irti? Varatoiminto? Käkkylän norttikoneessa 3 anturia ja 2 saa olla pimeänä ja pitäis silti käydä... Toki Nortti muutenkin vähän omituisempi.

Link to post
Share on other sites

optin piuhan jos irrottaa ni ei lähe käyntiin kun ei anna kipinää ainakaan ajallaan eikä ruiskuta kun ei tiedä sihenkään ajotusta, opti kun pimenee ni pimenee kaikki. siks sitä optia on hankala korvata normijakajalla kone swappia tehdessä

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...