Jump to content

Camaro RS 70-73 keulan kuituosia lainaan? Tai kiinnostusta uusille osille?


MikkoV

Recommended Posts

Pitäisi saada muotitettua omaan Camaroon RS keulan kuituosat, tarkemmin ottaen siis ylempi ja alempi naamapelti. Omat ko. osat on hiukan siinä kunnossa että mieluummin ottaisin muotit virheettömistä. Eli kyselenkin, onko jollain hyvälaatuiset ko. osat odotamassa asennusta, voisin vuokrata. Tai onko kiinnostusta ostaa ko. osat, voin tilata ja myydä muotituksen jälkeen.

 

Ruottalaisen RPglasfiberin osat ois etusijalla aina noissa varmaan jotain millimetri heittoja on ja oman auton keulan kiinnikkeet on tehty noiden mukaan.

 

RS keulan jatke ja maskikehys on itsellä muotitettuna 1-osaisena pakettina, ja (levitetyt) etulokarit samoin mutta nuo keulan osat jäi muotittamatta kun olivat vielä prrimoja, oman auton käyttö on sellaista että pikkukolhuja tahtoo tulla, ja siksi nuo muotit on itsellä ihan hyvä olla.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Otin muotit uusista RP glasfiberin osista, samoin uusista takakyljistä, ja tuosta 70-73 takapäästäkin. Muotit OK ja mittatarkkoja tuota peräpeltiä lukuunottamatta, se kun oli käytetty osa. Mutta ei itse tehtynä mitään priimaa osaa myyntiin asti tule.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...