Jump to content

4Gen Camaro sivupeilin kuoren irroitus?


_j00na_

Recommended Posts

  • 5 years later...

Laitetaampa tähän perään jos omaan ongelmaan saisi apuja. Eli apparin peilin kuori nappasi tallista peruutettaessa kiinni, ja jotenkin käänsi hetkellisesti sitä kuorta niin, että peili irtosi sivusuuntaisesta säädöstä. Pystysuuntainen säätö toimii, mutta ei tuo sivuttainen. Minkälainen rakenne siinä peilissä on? Onko se peili voinut vain irrota jostain säätövarresta, vai onkohan ihan rikki mennyt? Peili kääntyy nyt ihan vapaasti tuolla säätöalueella, mutta sieltä välistä ei nyt kunnolla näe miten tuo säätö siellä oikeasti toimii. 

Eli mahtaako tuota säätöä saada vielä toimimaan ilman suurempaa purkamista? 

Link to comment
Share on other sites

Sainkin tuon itse korjattua tyttären avustuksella, kun hän vahingossa väänsi peilin irti siitä keskikiinnityksestä. Oli kiinni enää siinä pystysuuntaisen säädön kierretapissa, joten oli pakko perehtyä siihen kiinnitykseen. Se sivusuuntaisen säädön kierretappi olikin vain irronnut peilissä olevasta kupista, joten sen kun sai työnnettyä takaisin paikoilleen, ja säätö toimi taas. 

Se kierretappi ja sitä pyörittävä mekanismi on molemmat muovia, joten ne saattoi pikkusen ottaa kipeätä tuossa irtoamisessa, mutta onneksi niin vähän, ettei se vaikuta toimintaan. 

  • Tykkää 2
Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...