Jump to content

Savukkeen sytytin, miten jälleen kasaus?


smokeybandit

Recommended Posts

Tere, ois pulmaa tuon tupakan sytyttimen jälleen kasauksen kanssa, miten se kuuluisi kasata että se on oikein?

 

Tuos ois kuva, itse luulisin että kasaus olisi noin, vasemmalta oikealle, mutten ole varma miten tuo isompi kupera prikka, että kuuluko se olla kupera puoli alaspäin vai ylöspäin, ja kuuluko tuo muovi prikka olla kuperan prikan ala vai yläpuolella, ja mikä ihmeen virka tuolla U muotosella pellin palalla on, ja kuuluuko sen sitten ottaa kiinni tuohon viimeiseen osaan, mihin plus johto tulee kiinni. Niin, ja tuo ekstra muovi prikka mikä on punainen, se on ekstra, minkä aattelin käyttää, kun tuo alkuperäinen valkoinen prikka näyttää niin heppoiselta.

312404754_IMG_20191010_1714366003.thumb.jpg.7c115d123863a846613761c483bef423.jpg

Link to comment
Share on other sites

Oon muutamia kertoja yrittänyt koittaa että miten tuo kuuluisi olla, mutta muutaman kerran kun irtonaisella akulla testasin, niin rätkäytti vaan kipinän, luulisin että kasaus olisi noin niikuin kuvassa, vasemmalta oikealle, eikä lyönyt kipinää, mutta tuntuu että joskus toimii ja joskus lyö kipinän, niin aattelin että kysymypä täältä kun täällä on viisaampaa porukkaa mitä mie.

 

Niin, ja onko se sitten miten tärkeää että tuo sytytin on siinä muovissa kiinni missä sen paikka on, keski konsolissa, kun sehän on muovia ja jos se eristää niinkuin nuo kaksi osaa toisistaan, nehän on kaksi jenka hylsyä, toiseen hylsyyn tulee miinus ja toiseen hylsyyn plussa johto, tosin nuohan on toisissaan jengalla kiinni, että onko sillä sitten väliä, kun testailee että toimiiko, että onko sytytin kiinni keski konsolissa vai ei.

1547476601_IMG_20191010_1744039463.thumb.jpg.92ae3530266ad5e18514523f3f8e43c7.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ainakin semmonen nyrkkisääntö että tuossa sytyttimen "kannassa" ei plus (pohjasta) ja miinus (kyljestä) saa osua toisiinsa missään kohtaa. Ne saa kohdata vain siinä sytyttimen kierrukassa silloin kun painettu kannan pohjaan. En tiä auttoiko...

Link to comment
Share on other sites

Tuo pohjan keskeltä läpi menevä pultti täytyy saada eristettyä kuoresta.

Eli muovinen läpivienti (2 prikkaa joista toisessa keskittävä kaulus) molemmin puolin runkoa.

Keskelle tulee + ja runkoon -. Sillä ei ole väliä onko tuo kokonaisuus muovissa vai pellissä kiinni koska runko-osassa on "-" niinkuin auton korissakin.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...