Jump to content

29.8.2020, V8-Magazine & GTi-Magazine kiihdytyspäivät, Vesivehmaan lentokent


mikke

Recommended Posts

MUUTOS AIKATAULUUN

 

Oli tarkoitus ajaa 29.-30.8.2020, V8-Magazine & GTi-Magazine kiihdytyspäivät, Vesivehmaan lentokentällä. On kuitenkin päätetty, että ajammekin vain 29.8. 2020, eli päivät vaihtuivat päivään.

 

V8-Magazine & GTi-Magazine kiihdytyspäivä ajetaan siis yksipäiväisenä tapahtumana ennakkotiedoista poiketen.

 

Jos olet jo ilmoittautunut koko viikonlopuksi ajamaan tai sunnuntaille, olemme pyytäneet dragracing.eun ylläpitoa yhdistämään ilmoittautumiset lauantaille 29.8.2020. Jos olet maksanut kahdesta päivästä tai et pääse osallistumaan muuttuneen aikataulun mukaisesti, niin olethan ystävällisesti yhteydessä FHRA:n toimistoon sähköpostitse info@fhra.fi rahojen palauttamisesta.

 

Ensi viikolla siis yksipäiväinen V8-Magazine & GTi-Magazine kiihdytyspäivä! Tervetuloa!

 

Tule paikan päälle kokeilemaan kuinka oma ajokkisi kiihtyy varttimailin matkalla. Tule viettämään vauhdikasta päivää Vesivehmaan lentokentälle! Tapahtumassa katulailliset ajoneuvot testaavat kiihtyvyyttään varttimailin matkalla. Paikalla FHRA:n ajanotto ja rataryhmä. Tule kokemaan, vaikka koko perheen voimin, kiihdytystapahtuman vauhti ja äänet!

 

29.-30.8.2020, V8-Magazine & GTi-Magazine kiihdytyspäivät, Vesivehmaan lentokenttä

 

Tule paikan päälle kokeilemaan kuinka oma ajokkisi kiihtyy varttimailin matkalla. Tule viettämään vauhdikasta päivää Vesivehmaan lentokentälle! Tapahtumassa katulailliset ajoneuvot testaavat kiihtyvyyttään varttimailin matkalla. Paikalla FHRA:n ajanotto ja rataryhmä. Tule kokemaan, vaikka koko perheen voimin, kiihdytystapahtuman vauhti ja äänet!

 

Paikka:

 

Lahti-Vesivehmaan lentokenttä, Lentotie 105, 17130 Vesivehmaa

 

Aika:

 

Lauantai 29.-30.8.2020 klo. 10.00-18.00

 

Katsastus alkaa klo. 9.00 ja kuljettajakokous n. klo. 9.45

 

Ilmoittautuneet:

 

Kuskit:

 

Ennakkoilmoittautuminen kuskeille http://www.dragracing.eu/index.asp

 

Kuljettajien tulee luoda profiili palveluun. Kilpailijanumeroksi laitetaan ajoneuvon rekisterinumero.

 

Kuljettajia otetaan mukaan tapahtumaan rajattu määrä, että voimme taata kuskeille tarpeeksi monta vetoa päivälle.

 

Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä maksetaan osallistumismaksu, joka on yhdestä päivästä 40 €+ käsittelymaksu tai 2 päivää 60 € + käsittelymaksu. Hinta sisältää kaikki päivän vedot ja katsastusmaksun. Valitse siis joko jompikumpi vetopäivä tai kahden päivän setti. Kaikille päiville löytyy oma tapahtumansa dragracing.eu -palvelusta, Dragracing.eu -palvelussa voi maksaa Paytrailin kautta useimpien suomalaisten pankkien verkkomaksuna tai luottokortilla.

 

Otamme ilmoittautumisia vastaan myös paikan päällä, jos tapahtumaan vielä mahtuu vetäjiä. Yhden päivän osallistumismaksu portilla on 40 € + 20 € käsittelymaksu ja kahden päivän osalistumismaksu 60 € + 20 € käsittelymaksu. Suosithan ennakkoilmoittautumista, se on edullisempaa ja nopeuttaa kuskien sisäänajoa portilla. Kiitos!

 

Pyydämme siis ennakkoilmoittautumisia, jotta voimme taata jouhevampaa ajoa. Jos ilmoittaudut vetämään vasta paikan päällä, emme voi taata, että mahdut mukaan. Olemme rajanneet osallistujien määrää juuri tästä syystä, että kaikki ennakkoonilmoittautuneet varmasti pääsevät vetämään useamman kerran.

 

Paikalla myös Blacklist-kuskeja testaamassa ajokkiensa tehoja varttimailin matkalla. Lue lisää Blacklististä Facebookissa: https://www.facebook.com/BlacklistRaceTV/

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...