Jump to content

4gen Camaron virtalukon vaihto


KimmoT

Recommended Posts

Hajos sit Camarosta virtalukko m- Eipä saanut autoa muuten sammutettua, kun vaihteella, virta-avain ei suostu kääntymään lukossa. Lukko on muutaman kerran temppuillut aikaisemmin ja sillon öljyämisestä oli hieman apua. Joten nyt tilasin uuden virtalukon.

Yhden ohjeen löysin netistä ja siinä piti purkaa koko rattiakseli pois. Et eikö tuohon hommaan ole mitään helpompaa konstia?

Link to comment
Share on other sites

Eli hommaan ei ole muuta keinoa, kun purkaa koko rattiakseli irti.

Löysin camaroz28 foorumilta ohjeen, et lukon saa vaihdettua kun ottaa ratin irti. Se on varmaan nopeampi konsti kuin alkaa purkamaan koko rattiakselia pois.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 years later...

Vaihdoin 4gen Camaron virtalukon lukkopesän, homma onnistuu pelkällä ratin irroituksella ja pienellä "tuurilla" miten ajoneston johdon onnistuu ujuttaan vanhalla ajoneston johdolla (kannattaa vetää vanhalla ajon eston johdolla kestävämpi johto) rattiputken sisään, millä vetää uuden ajoneston johdon. toki uudesta avain pesän ajoneston johdon liittimen joutuu purkaan että saa johtonipusta teipattuna mahdollisemman pienen että mene rattiputken sisään muiden johtojen väliin polkimille päin, suosittelen nestesaippuaa liukasteeksi. Ilmeinen vika oli ajan kanssa katkenneet/rispaantuneet Avaimen-lukijan johdot rattiin sisällä lukkopesän vieressä.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...