Jump to content

4gen Camaron virtalukon vaihto


Recommended Posts

Hajos sit Camarosta virtalukko m- Eipä saanut autoa muuten sammutettua, kun vaihteella, virta-avain ei suostu kääntymään lukossa. Lukko on muutaman kerran temppuillut aikaisemmin ja sillon öljyämisestä oli hieman apua. Joten nyt tilasin uuden virtalukon.

Yhden ohjeen löysin netistä ja siinä piti purkaa koko rattiakseli pois. Et eikö tuohon hommaan ole mitään helpompaa konstia?

Link to post
Share on other sites

Eli hommaan ei ole muuta keinoa, kun purkaa koko rattiakseli irti.

Löysin camaroz28 foorumilta ohjeen, et lukon saa vaihdettua kun ottaa ratin irti. Se on varmaan nopeampi konsti kuin alkaa purkamaan koko rattiakselia pois.

Link to post
Share on other sites
  • 9 years later...

Vaihdoin 4gen Camaron virtalukon lukkopesän, homma onnistuu pelkällä ratin irroituksella ja pienellä "tuurilla" miten ajoneston johdon onnistuu ujuttaan vanhalla ajoneston johdolla (kannattaa vetää vanhalla ajon eston johdolla kestävämpi johto) rattiputken sisään, millä vetää uuden ajoneston johdon. toki uudesta avain pesän ajoneston johdon liittimen joutuu purkaan että saa johtonipusta teipattuna mahdollisemman pienen että mene rattiputken sisään muiden johtojen väliin polkimille päin, suosittelen nestesaippuaa liukasteeksi. Ilmeinen vika oli ajan kanssa katkenneet/rispaantuneet Avaimen-lukijan johdot rattiin sisällä lukkopesän vieressä.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...