Jump to content

Vakio ECM:n valmiit viritysohjelmat.


D A R K

Recommended Posts

Ainakin meillä on tullut vastaan joitan valmiita viritysohjelmia( kapula mukana, liitin kiini ja painetaan "on" malli). Esim viimeisimmässä Supership kapulassa oli hyvä moka ( LS1).

Ohjelmistossa laitettu vaihteen vaihtonopeus aivan liian nopeaksi ja paras oli, että vaihteiston ohjauksen on käsketty laittaa liki aina 138km/h kohdalla 2 pesään. Laatikko on ko autossa purettu muutaman kerran ja ihmetelty sen toimintaa.  Muitakin mokia oli tässä tapauksessa.Toisena esimerkkinä; SLP tekemässä ohjelmistossa(LS1) oli tehty ammattimaisesti niin pelkistetty ohjema kuin vain voi. Pelaa varmaan hyvin jos on aina sama lämpötila / sää ja senkin on oltava kohdallaan. Sytytyskartat noissa on tosiaankin todella maltilliset/ alakanttiin.

Useassa tapauksessa on pakotettu Lambda arvo vakioksi ja moottorin ohjaus ei seuraa ollenkaan moottorin pensan suhdetta. Vaan arvo on se ihanne arvo aina vaikka näin ei välttämättä oikeasti olisikaan.

 

Suosittelen tarkistamaan / tarkistuttamaan vastaavat ohjelmat jollain asian tuntevalla pajalla. Varmaan helpompi kuin korjata ja ihmetellä auton epänormaalia käyttäytymistä.

 

Auto ei välttämättä ilmene heti rikki. Eräässäkin tapauksessa autolla oli ajettu 3 vuotta kesäisin. Yhdellä alle kuukausi.

 

YV:llä lisää jos jäi mietityttämään.

 

Siirrelkää jos pitäisi olla viritysbokseissa.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...