Jump to content

lastuttaminen


Guest Jukka

Recommended Posts

Missä/millä noita Prommeja voi mulkata mieleisekseen? Entä eikö ne ole vieläkään keksiny sirua joka osais itte säätää ittensä? Kaiken mailman kuulentoohin tuhlaavat aikansa kun olis tärkeämpääkin tekemistä, meinaan noilla "viisailla miehillä"

Link to post
Share on other sites

"Viisaat" miehet tuolla meren takana ameriikoissa on soveltanu holleyn 950 ecu:n ohjelman joka periaatteessa osaa muikata pysyvästi itsensä kuosiin. Ongelma on vaan siinä että tietyt imusarjatyypit ja sanotaan nyt moottorit yleensäkkin tykkää kaikki vahä eri seoksista. Siitä ecu ei voi tietää paljonko on heppoja käytettävissä mutta osaa kyllä korjata seossuhteet yms kuntoon.

 

Juttua voi seurata thirdgen.org boardilla.

 

http://www.thirdgen.org/techbb2/showthread.php?s=&threadid=205060

Link to post
Share on other sites

Entä eikö ne ole vieläkään keksiny sirua joka osais itte säätää ittensä? Kaiken mailman kuulentoohin tuhlaavat aikansa kun olis tärkeämpääkin tekemistä, meinaan noilla "viisailla miehillä"

Seuraava lainaus Sporttiauton sivuilta:

"Autronic Autotune-ominaisuuden esittely dynolla lauantaina 17.1.2004. klo 11-13. Autotunen avulla Autronic moottorinohjausjärjestelmä säätyy itsestään autoa ajamalla. Esittelyautossa Autronic SMC."

Tuo esittelyauto lienee cobra-replica, missä on alunperin ollut kaasari.

Ja Sporttiauto on Naantalissa, noin niin kuin vinkiksi ;)

Link to post
Share on other sites

Lueskelin tuolta saitilta samasta jutusta. Vaikutti hyvältä systeemiltä ainakin mainoksessa, eikä hintakaan ollut mitenkään kohtuuton.

Itse säätyvien systeemiet ainut negatiivinen puoli on, että ne pelaavat hienosti siihen asti kun esim. jokin anturi vikaantuu. Sen jälkeen alkaakin melkoinen hakeminen että mikä meni pieleen, koska automatiikka osaakin suuressa viisaudessaan korjata vikaa tiettyyn rajaan asti...

Vian hakemista hankaloittaa erilaiset ajatusmaalilmat: ihminen on hidas nero ja kone nopea idiootti. Toisaalta hommaa helpotaa kun muistaa että mikään ohjema ole ikinä viisaampi kuin koodaajansa...

 

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...