Jump to content

Katin ilmaputki


Teac

Recommended Posts

Vaihdoin alkuperäisen katin paremmin hegittävään malliin eli suoraan putkeen :)

Mutta mitä sille ilmaputkelle voi tehdä? Konehuoneessa näytti olevan ko. putkessa jokin venttiili (takaisku?). Voiko ko. putken vaan tulpata umpeen ilman että jotakin hajoaa vai mitä sille pitäisi tehdä? Auton alta se pitäisi kuitenkin saada pois.

Link to post
Share on other sites
  • 6 months later...

Otin koko putken pois. Lähtee siitä venakotelon päältä olevasta T-haarasta, mutta kannen ja tulipellin välissä oleva kannatin oli aika paha...

 

mimmonen kiinneike tuo koneen takana on tolle :o auto oli pukeilla ja ylhäältä on kattellu mutta ei vaan näy :D on nääs ilmastoitu malli....

Link to post
Share on other sites

Pultilla? Mulla oli kiinni mutterilla ja samassa tapissa oli kiinni myös yksi maadoitusjohto.

On TOSI v..mainen irroittaa. Ilmastointilaitteen kennosto on just sopimattomasti edessä. Alakautta nippa nappa näkee mutterin.

Muistaakseni mutterin koko oli 14mm ja sain sen auki kun katkaisin lenkkiavaimen puolesta välistä ja ohensin lenkin seinävahvuutta smirkelillä kun muuten ei sovi mutterin ja varsinaisen putken väliin. Lenkkiavaimen avopäällä on ihan turha yrittää.

Ensin poistin kumiletkun ja takaiskuventtiilin, erikoistyökalu yläkautta mutteriin sopivassa kulmassa ja alakautta putkella lenkkiä työntäen mutteri löysään. Sitten yläkautta lenkillä pikku hiljaa... >:( >:( >:(

Link to post
Share on other sites

No jos nyt ruvetaan viilaileen niin tais olla 9/16.no joka tapauksessa myötä paivään kiinni,vasta paivään auki.Kotterossa ittessään yleensä löytyy millisiä,mutta melkeen sata varm. koneessa tuumasia,viilari voi korjata.

Link to post
Share on other sites

Ok,joka tapauksessa hankalassa paikassa,ja jos vielä se pinnapultti lähtee pyöriin kannesta irti,ota sitte se rauta ja johdot irti,kun pitää toisella avaimella pitää pinnapulttia ja toisella mutteria avata.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...