Jump to content

-94 4gen trans am päästöongelma LT1


Make85

Recommended Posts

nii elikkäs päästöarvoja tuossa kokeiltiin, muuten kaikki oli hyvät paitsi lambda-arvo. 1.045-1.070 välillä oli ja 1.030 paikkeilla pitäis olla. ei anna vikakoodia että lambdassa ois mitään häikkää. oisko kellään ideoita miten sais arvon kohilleen? tulpat ja tulpanjohdot uusiks?

Link to comment
Share on other sites

ei ole tullu kokeiltua mitään kun vasta tuossa pari tuntia sitten katsottiin ne arvot  :D mutta täytyy kokeilla, mulle riittää että lappuun saa lain vaatimat arvot  ;)

Link to comment
Share on other sites

tuota crc ainetta oon iteki käyttäny golffissa joskus. täytyy puhistella se ja vaihtaa tulpat ja mitata vastusarvot tulpanjohdoista, katotaan sitte uudestaan päästöarvot. pieni "nykiminen" tuntuu kun ajaa 80-90 ni vois olla jossain jotain pikku häikkää.. ja liekkö sytytyskään kohillaan.. mutta eipä sen kuulemma pitäs vaikuttaa juurikaan siihen lambda-arvoon, muihin enemmänkin..

Link to comment
Share on other sites

mitä sulla ne muut arvot oli? saatko sitä autoo mihkään testikapulaan niin et näkis mitä ne lamda arvot oikeesti näyttää, se lamda arvo voi olla jäätyneessä tilassa eikä se silti anna vikakoodia mut vois sotkee ton päästömittauksen lamda arvon.

 

yleensä masinoolia ja e85 käytetään hc arvon korjaamiseen jos on päässy korkeeks.

 

sähkönen ilmapumppu käy vaan hetken startin jälkeen ja jos jäännöshappi arvo on rajoissa ni voi olla melkonen perusteleminen varsinkin ku se ilmapumppu syöttä viel auton omien lamdojen eteen sen ilman, ihan vaan jos inssi sattuu olee tekniikasta perillä.

 

mut siit lamdojen testaamisesta mä lähtisin liikkeelle koska ongelma on noin "pieni"

Link to comment
Share on other sites

en muista tarkalleen niitä muita arvoja mutta reilusti alle maksimin oli kaikki. eihän tuo lambda-arvokaan paljosta ois jääny, huomenna ku aikaa on ni ois tarkotus tulpat vaihtaa, jos vaikuttas johonki suuntaan.. veljen kaveri on katsurina yhellä lähikonttorilla ni jos sinne veis sitte kun katsastan  ;)

Link to comment
Share on other sites

kysäsinpä katastusasemalta kun toista autoo siellä käytin, se ilmapumppu kun autossa on niin sillon sen lambda-arvon voi jättää huomiotta jos muut arvot on kunnossa :) inssi näytti trafin ohjetta missä se sanottiin ihan selvästi. kuulemma jos joku inssi alkaa inistä siitä arvosta ni sanottava vaan että kylläpä semmonen ohje löytyy missä näin sanotaan ni ei ongelmaa

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...