Jump to content

Trans am 77-78. Automaatista manuaaliksi?


Puman
 Share

Recommended Posts

Heip.

 

Tulevaa projektia kartoittaakseni kysyisin, että miten alunperin automaattilaatikkoiseen 77-78 trans amiin onnistuu vaihtaa Tremecin 5 tai 6 vaihteinen manuaali laatikko?

 

Projektin päätarkoitus kaiken muun ohella olisi asentaa 77-78 Trans amiin Chevyn LS2 ja siihen sopiva manuaalilaatikko.

 

Koska auto rakennetaan lähes kokonaan uusiksi, niin aihioksi kelpaisi autolaatikkoinen 77-88 Trans am. Niitä on emmän tarjolla kuin manuaaleja ja siten helpompi löytää. Vaikka Suomesta.

Link to comment
Share on other sites

tolla päätarkotuksella helpoimmalla pääsee varmaan ku otat tremekin t56 mikä on LS jatkoks tarkotettu ni sopii koneeseen kytkinkopaltaan suoraa ja kytkimen mitotus on kerralla oikein. jos meinat käyttää kyseistä vaihteitoa auton alkuperäsen koneen kanssa jossain rojekti vaiheessa ni tarviit konversiokytkinkopan löytyy quick timen tekemänä. saattaa onnistua sovitepaloilla alkuperäselläkin kopalla tai menee hermo niinku mulla.

 

vetolevyn korvaat vauhtipyörällä ja kytkimellä ja kun käytät "Ralli"kytkintä ni pääsylinteriks joku Ylikokosella porauksella oleva aftermarket versio ni ei tarvii niin paljoo tapella sen kytkimen irrottamisen kanssa. poljin asetelmaan lisä poljin tai asetelman vaihto, kartaanitunneliin reikä kepille kardaanin mahdollinen pituuden muutos ja laatikon kannatuspalkin joudut varmaan työstämään.

 

laatikolle sähköä pakkilukon solenoidin käyttämiseen tai pakki puuttuu ja nopeustiedot ja peruutusvalot antureita niitä tarvitessa. tossa noin pääpiirteissään mitä se oli uudemman kanssa ni aika samat tulee vanhemmassakin kopassa

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...