Jump to content

Tbi aftermarket ruisku


BB

Recommended Posts

Yhden kesän ollut käytössä Fitech 30003 Go Street EFI, 400HP. Usparts: https://www.usparts.fi/performance/ilma-ja-polttoainejarjestelma/ruiskusarjat/fit30003

 

Hyvin on toiminut ja helppo säätää mukana tulevalla ohjaimella/näytöllä, ei pahaa sanottavaa, eli voin suositella🙂

 

Siksi tuli valikoitua tuo malli kun siinä on 3bar/43psi:n bensaregu, autossani alkuperäinen tpi toimi 43psi:n paineella ja ei ollut tietoa onko pumppua koskaan vaihdettu tehokkaampaan malliin. Jos samalla pitäisi laittaa bensapumppu niin valitsisin power adder version jolla voi ohjata myös sytkää, tämä malli: https://www.usparts.fi/performance/ilma-ja-polttoainejarjestelma/ruiskusarjat/fit30004, tässä mallissa 4bar/58psi:n regu.

 

Olin tilaamassa Holleytä mutta uspartsilta saivat ylipuhuttua fitechiin koska noihin saa kuulemma varaosia helpommin.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Sniper ollut pari vuotta käytössä ja onhan tuo iso parannus kaasariin. Säätäminen on helppoa, SD kortti läppäriin ja säätämään. Käytännössä olen joutunut tekemään sytkäkartan uusiksi ja säätelemään tyhjäkäynti ym. kierros arvoja. Varsinaiseen bensapuoleen ei ole tarvinnut koskea, laajakaista lambda ja itse oppiva systeemi hoitaa sen.

JM Garage tuon laittoi paikalleen ja sytkä karttaa lukuunottamatta tekivät hyvää työtä. Lambda anturi kuoli vuoden käytön jälkeen ja sain uuden takuuseen. 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...