Jump to content

Pick-upin vaihto 3.1 V6


jvuorisa

Recommended Posts

Pihassa on kohta pari vuotta maannut '90 Firebird 3.1 V6:lla. Nyt pitäisi alkaa laittamaan sitä pikkuhiljaa ajokuntoon, että pääsisi taas päristelemään kesällä.

 

Meikäläinen on totaalinen noviisi autoremppahommissa, joten nyt pitäisi saada pikkuisen jelppiä, että saan virranjakajan "siistiin" kuntoon... tai ylipäänsä kuntoon. Hankin korjaussarjan (pick-up, moduuli, pyörijä, kansi), jonka asennuksessa tuli pikku probleema vastaan. Pyörijän alla, pick-upin päällä, on sellainen hiano tähtihässäkkä (<-- mikä muuten on osan virallinen nimi), joka pitäisi saada irti, että pääsisi käsiksi pick-upiin. Soon pirun tiukassa paikallaan, ja aivan ruosteessa, joten kysymys kuuluukin, että pitäisikö sen hässäkän irrota ihan "nostamalla", vai tarvitseeko siihen jotain ulosvetäjää ihan vakionakin avuksi. Heittelin sinne akselille jo rost offia menemään, kun ajattelin, että osa on "ruostunut kiinni". :-\

Link to comment
Share on other sites

se "tähtihässäkkä"on prässäämällä kiinni,älä irrota.pura jakaja toisesta päästä,lyö sopivalla tuurnalla se putkisokka mikä pitää käyttörattaan paikoillaan,ja nosta jakajan akseli pois.näin ainakin v8 jakaja purkaantuu,joten eiköhän toikin.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...