Jump to content

Flowmaster "American thunder" kit, melkein täydellinen


CamRaato94

Recommended Posts

Tämä vaikuttaa oudon halvalta ilman veroja yms: $333.95 eli suomessa jotain samaa luokkaa euroina. Onko tämä asiallinen? Nyt ei haeta mitään HIGH performanssia. Tässä on mukana 3" putki jos oikein ymmärsin ja 3" ylitys. Nämä tarvitaan projektissani. Toki tuota pönttöä en tarvitsisi kun sellainen on eräältä kerholaiselta tarjolla. Olisikohan jenkeissä jotain putkipajaa josta voisi tilata valmiin 3" putken? Sinänsä tämä on edukas paketti, saa uudet kromatut putkenpäät ja kaikkea iki-ihanaa. Vakiosarjoilla taitaa tulla lähinnä muhkeammat äänet, kun astma-sarjat eivät hengitä vaikka olisi mikä kurkkupurkki loppuputkena. V-mäiset vaan vaihtaa noi sarjat... ja budjetti paukkuu.

 

hutsu_katpakki.JPG}

Link to post
Share on other sites

jos pelkkää keskiputkea oot vailla niin tossa on vaihtoehto: http://store.summitracing.com ja sieltä : Flowmaster 26119

helpommalla tosin pääset ku marssit lähimmän vauhtikaupan tiskille ja kerrot asias, rupee löytyy vaihtoehtoja.

Toi intermediate pipe taitaa mennä alkuperäisiin kiinnikkeisiin? Vielä on mietinnässä ottaakko samantien SLP Subframet mukaan. Tulee semmonen 700 euron paketti. Paljon alustaosaa yms. kivaa.

Link to post
Share on other sites

varmistu vielä takasillan ylityksen kuulumisesta mukaan tohon mun esittämään vaihtoehtoon se kun oli mahollista ostaa erikseen.

Link to post
Share on other sites
CamRaato94

varmistu vielä takasillan ylityksen kuulumisesta mukaan tohon mun esittämään vaihtoehtoon se kun oli mahollista ostaa erikseen.

Muuten täydellinen mutta puuttuu taka-akselin ylityspala 26088 jota ei löydy esim. Summitista. Ja noiden yhdistämisessä ei välttämättä tarvita kemppiä, joten voisivat olla vähän inhimillisemmät asentaa jos vertaa custom käsin "mittaa - katkaise - kemppi ja samaa kavaa" asennukseen. En tarvitse tosta takapönttöä, mutta muut putket kyllä. Arvioisin noista paloista kokoomalla tulevan hinta ilman pönttöä n. $200.00 + verot yms.

http://www.kolumbus.fi/wiiklund/ponimages/0_flowmaster_catback.jpg

http://www.flowmastermufflers.com/products/images/kitpdfs/17143.pdf

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...