Jump to content

Verhoilukiinnikkeitä?


Kake
 Share

Recommended Posts

Eli en ole tähänkän päivään mennessä löytänyt mistään noita (Kertakäyttöisiä  >:() verhoiluklipsejä joilla esim takaluukun paneelit on kiinni, siis noita tuossa itse luukussa olevia. Niitä joissa on kaksoiskanta josta se kiilataan paneeliin ja sitten survaistaan luukkuun. Hyviä siinä mielessä että pysyy VARMASTI kiinni mutta hajoaa aina kun irroittaa.

 

Enivei, jostain pitäisi nyt saada sellaisia.

 

Sitten pitäisi myös saada noita palikoita joilla pyyhkijöiden tuo "ralli" on kiinni, tuo muovinen härdelli josta puhallin vissiin imee ilman sisään ja jossa on pissapojan suuttimet. Ne sellast jotka ruuvataan auki ja kiinni niin se toinen pää "turpoaa" ja pitää palikan kiinni, tai toisen mallisia mitä tuossa on niin painetaan vaan pohjaan niin se turpoaa ja lukittuu kiinni. Niitäkin pitäsi löytää.

 

Nippelinetistä koitin selata mutta suoranaisia osumia ei näkynä  :-\

 

Sitä johtosuojakouruakin pitäisi jostain löytää, sitä mustaa kyljestä halkaistua juttua mitä konehuoneessa on joka paikassa ja hajoaa käsiin kun sitä näprää?

Link to comment
Share on other sites

Jos löytyy Motonet-liike läheltä, niin käyppä siellä katsomassa. Ainakin Oulussa siellä oli pikku hylly täynnä erilaisia verhoilunkiinnikkeitä ja äkkiseltään katsottuna varmasti joku malli sopisi hyvin myös f-bodyjen sisustukseen.

Link to comment
Share on other sites

Kappas, mennyt nuo ohitse katsellessani  :-* Pitänee tönärillä katsoa millä mitoilla ovat moiset kiinnikkeet.

 

Motonetissä oli vähän saman suuntaisia mutta aivan liian pieniä. Amerikassa kaikki on isompaa, ilman peukalon kokoisia verhoilukiinnikkeitä ei verhoilut pysy aloillaan  ::)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...