Jump to content

Summermeet 2022


selli
 Share

Summermeet 2022  

7 members have voted

 1. 1. Osallistutko kesän tapaamiseen?

  • Kyllä
   2
  • En
   3
  • Ehkä
   2


Recommended Posts

selli

F-Boby Club of Finland Summermeet 2022

 

Summermeet pidetään 12-14.8.2022.
Paikka Simpsiön mökit (Lehtipuuntie 62100 lapua).
Mökkien varaus Simpsiön mökkivälityksen kautta, (simpsionmokit.fi). Koska kesässä on edelleen viikonloppuja liian vähän ei kaikkia tapahtumia onnistu väistämään. Tästä johtuen emme saaneet kerholle varattua kiintiötä mökeistä koska härmässä on trukkersfestivaali samana viikonloppuna ja majoitus kapasiteetti kysyttyä. Majoitusvarauksen kanssa kannattaakin pitää kiirettä että saa omansa. Vapaita mökkejä samalla suunnalla aluetta tässä vaiheessa on vielä: Aurinkorinne, Lehtimaja, Pihlaja, Lomakesra A&B, Luomataho, Tuohitupa. Lisäksi alueella toimii Hotelli Simpsiönkullas (simpsionkullas.fi).
Lauantain päiväohjelmaksi on kerholaisille varattu Ala-talkkari areena moottorirata (Hirvijärventie 17-35, 62190 Lapua). Kerhon jäsenet pääsee omalla kalustolla kokeilemaan miten radalle taipuu. Radalla on lupa viedä myös drifting hengessä savun saattelemana jos siltä tuntuu. Rata itsessään pitää huolen ettei nopeudet nouse mahdottomiksi ja rinnan ajoa joudutaan välttämään. Kypärä kuitenkin on oltava päässä radalle autolla mentäessä. Kaluston kokeilu omalla vastuulla, kerho tarjoaa vain puitteet.
Jäsenkokous kuuluu myös Summermeetin ohjelmaan ja siitä erillinen kutsu tulee kun sille saadaan pitopaikka varmistettua.

 

Terveisin
F-Body club of Finland ry

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
 • Create New...