Jump to content

vin code?


Guest konna6

Recommended Posts

Guest konna6

menee sormi suuhun :-[ mikähän on koetaulussa syttyvä keltanen nuoli joka osoittaa nokkaa päin ja lukee shift? purin mittariston innolla kun luin vikacoodeista ja yllättäen sieltä puuttu pari lamppua. korjasin asian ja aloin tarkastella että löytyiskö jotain vikacodeja. en kyllä löytänyt kun 6 napasen töpselin mistä tökin paperi liittimellä mahdollista a-b napaa etsien virrat päällä jolloin tuo lamppu syttyi mikähän mahtais olla? osaisko joku kertoa mitä tämä vin code tarkottaa suomenkielellä. vin 1G2FW87FIGL236378. OLISIN ERITTÄIN KIITOLLINEN! yritän pikkuhiljaa päästä jyvällä näistä hienoista autoista. :)

Link to post
Share on other sites

Made in: United States

Manufacturer: General Motors

Make: Pontiac

Carline Code: F-Body

Carline Series: Trans Am

Body Type: 2 door coupe

Engine Code: 305 ci V8 LB9 (1985-1986)

I is the CHECK DIGIT.

Model Year: 1986

Assembly Plant: Van Nuys

Production Sequence: 236378

 

 

Tadaa! Tulkkasin Thirdgenin dekooderilla. kandee joskus tsekata www.thirdgen.org sieltä löytyy kaikkea kivaa

Link to post
Share on other sites
Guest konna6

kiitos paljon! näiltä palstoilta näyttää löytyvän tietoa ja taitoa. hienoa että on olemassa avuliaita ihmisiä.! ei muuta kun talliin. palaan taas asiaan kun opiskelen lisää coodeista. :)

Link to post
Share on other sites
Guest konna6

terve taas! toimin ohjeiden mukasesti käytin autoa hieman ja sammutin ja laitoin liittimen ylös oikeanpuoleisiin napoihin ja käänsin virrat päälle ja taas se sytty kelt.nuoli shift eikä muita valoja onkohan liitin oikeissa navoissa? 6 napanen töpseli?

Link to post
Share on other sites

Mäki ehin jo vähä innostua ku lueskelin siinä auton penkillä sitä alkuperästä ohjekirjasta (missä on auton käynnistyskin neuvottu) siitä Shift valosta mut eipähän taia automaateis sellasta olla... Oishan se kiva katella millon vaihtaa pakko kakkosen kehii jne... :)

Link to post
Share on other sites

Onko tietoa miten sen valon saisi toimimaan esim haltechin kanssa ja kuinka vaihtovalon rpm:t voisi määrittää? Ei taida onnistua vaan pitänee ostaa kunnon vaihtovalo esim autometeriltä tms.. Näin epäilen mutta kunhan kysyin.

Link to post
Share on other sites

Tuskin tukee. Mahtaako ecm ohjata mittaristoa? Mulla on jotenkin sellainen käsitys, että mittaristoa ohjaa erillinen, sellainen keltainen boksi ecm:n vieressä. Mutta mutta, en nyt taas tiedä..

Link to post
Share on other sites
Guest konna6

no hei taas! nyt vilkuu ses minullakii ;D ensin 3 kertaa codi 12 ja sitte 1vilaus ja 4 nopeaa eil codi 14. samaan aikaan kuulu surinaa konehuoneesta läppärungon etupäästä kaasuläppien alapuolella oleva 4 napanen (joku anturi vissii) piti ihme surinaa ja tärinää. mikähän on nimeltää ei taida kuulua asiaan :-[

Link to post
Share on other sites

Kun ns. kaasupoljin eli läpät on nolla-asennossa ( tyhjäkäynti ), niin IAC ( Idle Air Control ) hoitelee ilman annostelun koneelle. Kylmästartissa aukaisee röörejä ja kun mylly on lämmennyt, ECM antaa käskytysvallan TPS:lle ( Throttle Position Sensor ). Pyöreästi ottaen näin. Ja tietty : käytännössä ECM vahtii näitä toimintoja.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...