Jump to content

z28 81


Spertsa
 Share

Recommended Posts

 • Replies 277
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Soppa

  9

 • Spertsa

  156

 • BlackZ

  14

 • Mika

  9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Onneksi olokoon! Sisusta näyttäs ehjältä ja konekombo kuulostaa hyvältä. Oot vissiin aika kauan miettiny jenkin ostoa, hyvä että löyty sopiva 8)

Link to comment
Share on other sites

Tervetuloa 2gen joukkohon. Eihän toi näin kuvista ihan raakileelta näytä vaikka sanoitkin että on laittamista. Mut siitähän se on hyvä lähtee rakentelee mieleistään.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia.

Joo, ei tuossa mitään isompaa vikaa ole. Matot, hattuhylly ja takapenkin sivuilla olevat muoviverhoilut ovat melko huonossa kunnossa. Kuskin puolen targan kiinnitys on osittain rikki, ovien saranat väljät ja tiivisteet melko loppu. Pintaruostetta paikoin. Ylimääräisä johtoja löyty jonkin verran ja scoopin läpät pitäisi viritellä toimimaan.

Vanteet voisi tosiaan ainakin maalauttaa tai vaihtaa alkuperäisiin.

Alustaa ja vaihteistoa olisi tarkoitus sitten jossain vaiheessa alkaa parantelemaan. Tehoa on ainakin vielä tarpeeksi. :)

Onhan tuo Camaro pyöriny pitkään mielessä. Foorumia olen seurannut enemmän ja vähemän aktiivisesti jo silloin kun se oli vanhalla serverillä. Ensin oli tarkoitus hankkia 3rd gen Camaro, mutta mieli muuttui ajan kuluessa.

Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia.

Joo, ei tuossa mitään isompaa vikaa ole. Matot, hattuhylly ja takapenkin sivuilla olevat muoviverhoilut ovat melko huonossa kunnossa. Kuskin puolen targan kiinnitys on osittain rikki, ovien saranat väljät ja tiivisteet melko loppu.

 

Noi kaikki ominaisuudet löytyy 90% f-bodeista ikään katsomatta... :D

Link to comment
Share on other sites

Asiallisen nakoinen pelihan se siina. :) Noissa kasiykkosissa Camaroissa on jotain, joka iskee meikalaisen silmaan paremmin kuin muutaman aikaisemman vuoden vastaavissa laitteissa.

 

8)

Link to comment
Share on other sites

huomasinkin tuon camaron täällä liikenteessä. näyttää nuo 3 koppaiset valtaavan koko kylän joten mukava nähdä vähän vanhempaakin kalustoa.

Link to comment
Share on other sites

Soittelin koneen rakentajalle. Lohko on porattu 0,30 ylikokoon ja puristuksia on n. 9. Nokka on 265. Kovin tarkasti ei enää muistanut.

Mutta mukava ajelukonehan tuo on ja tehoakin tuntuu olevan ainakin enemmän kuin vakiossa. :)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Imusarjantiiviste tuli vaihdettua. Sen verran oli vastoinkäymisiä remontissa että liikkeestä lähetettiin ensin väärät tiivisteet. Enkä tietenkään tarkistanut etukäteen vaan meinasin alkaa kasaamaan konetta ja paketista löytyikin ihan väärän näköiset tiivisteet. Tiivisteet sai onneksi vaihdettua, mutta muutama päivä piti turhaan odotella. Tästä lähtien muistan tarkistaa aina heti että kaikki osat ovat oikeat. :)

Samalla laitoin säädettävän alipainekellon ja uudet tulpat ja tulpanjohdot. Moottorissa ollut lievä nakutus hävisi sytyksen säädöllä. Perusennakkoa pystyi jopa vähän lisäämään.

http://www.f-bodyfinland.com/yabbse/index.php?board=21;action=display;threadid=8195

Enempää en konetta nyt aukonut vaikka siinä on alkanut kuulumaan myös jotain mekaanista kalkatusta. Ääni on toisinaan voimakkaampi ja joskus sitä ei kuulu ollenkaan.

Tiivisteiden vaihto ilmeisesti onnistui, koska ainakin toistaiseksi nesteet ovat pysyneet siellä missä pitääkin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
 • Create New...